Седница Покрајинске изборне комисије

субота, 24.03.2012.

Покрајинска изборна комисија je одржала 24. марта 2012. године, седницу на којој је прогласила коалициону Изборну листу под редним бројем 8 ИВИЦА ДАЧИЋ - СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СПС), ПАРТИЈА УЈЕДИЊЕНИХ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ (ПУПС), ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА (ЈС), СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СДП Србије).

Проглашењем изборне листе, Комисија је утврдила да Коалиција СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СПС), ПАРТИЈА УЈЕДИЊЕНИХ ПЕНЗИОНЕРА (ПУПС), ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА (ЈС), СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СДП Србије), испуњава услове за одређивање члана и заменика члана у проширени састав Покрајинске изборне комисије.

На данашњој седници Комисија је именовала Добрић Жељка, дипломираног правника, из Новог Сада,  за члана, а Дражић Драгана, дипломираног правника, из Новог Сада, за заменика члана у проширеном саставу Покрајинске изборне Комисије, као представнике СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ.

Комисија је, поред тога, именовала и Јову Цвјетојевића, дипломираног правника, из Новог Сада, за  члана, а Луку Јововића, дипломираног правника, из Врбаса, за заменика члана у проширеном саставу Покрајинске изборне Комисије, као представнике  коалиције ПОКРЕНИМО ВОЈВОДИНУ - ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ: СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА, НОВА СРБИЈА, ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА, ПОКРЕТ СНАГА СРБИЈЕ - БК.

Комисија је, затим, именовала Стевана Радуновића, дипломираног правника, из Зрењанина, за члана, а Славишу Потпара, дипломираног правника, из Сремске Каменице, за заменика члана у проширеном саставу Покрајинске изборне Комисије, као представнике ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ. 

На истој седници Комисија је именовала и Бранислава Мајсторовића, дипломираног правника, из Новог Сада, за члана, а Срђана Радивојевића, дипломираног правника, из Новог Сада, за заменика члана у проширеном саставу Покрајинске изборне Комисије, као представнике коалиције ПРЕОКРЕТ. 

Покрајинска изборна комисија

Седиште:
Зграда Скупштине Аутономне покрајине Војводине
Владике Платона 1
21101 Нови Сад

Тел/факс:
021/487-4143; 021/456-010
021/456-012; 021/487-4188

E-mail:
pik@skupstinavojvodine.gov.rs

Web:
www.pik.skupstinavojvodine.gov.rs